Hej!
I helgen är det säkert många som kommer att gå på bröllop eller se på bröllop på tv. Själv kommer jag att tillbringa mycket tid i verkstan hoppas jag och på SÖNDAG 20 juni är det 4-års jubileum på ARKIVET i Göteborg ! Där kommer jag att vara och visa mina smycken och besökarna kommer bl a att få göra egna armband smiley

Marie Arthurén har BRÖLLOPSYRA på caféet i Grovare och där kan ni skåda mina senaste alster – brudkrona och tiara. Virkat i silvertråd (sterling silver) och dekorerat med sötvattenspärlor.

Ska du gifta dig och vill köpa eller hyra brudkrona eller tiara så hör av dig !

Som ett par av er kanske reflekterat över så är mina bilder inte alltid så himla bra, men det blir bättring på den fronten snart ! En god vän till min man är fotograf och har lovat mig att ta nya foton på det jag gör !!! Ska bli superskoj !

Önskar er alla en riktigt skön helg !

// Petra